hostgator best coupon code

U Garešnici održana humanitarna akcija za oboljelog hrvatskog branitelja

Kreirano: 13. Studeni 2017.

PB120008U nedjelju, 12. studenog 2017. u Garešnici je održana humanitarna akcija s ciljem prikupljanja pomoći za oboljelog hrvatskog branitelja Milana Divjaka iz Dišnika koju je inicirala Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Garešnica, a u čiju su se organizaciju uključili Grad Garešnica, garešnički Crveni križ, Mjesni odbor Dišnik te NK Garić iz Garešnice i NK Dišnik. U sklopu te humanitarne akcije u novoj sportskoj dvorani u Garešnici su odigrane tri revijalne nogometne utakmice.

Prvo su međusobno igrali mali nogometaši iz Garićeve škole nogometa, zatim su snage odmjerile ekipe Grada Garešnice i veterana Dišnika, da bi se na kraju susreli veterani Garića i seniori Dišnika. I dok su veterani Garića glatko s 5:0 (strijelci Grgić 2, Jovanović, Kovačević i Žalac) svladali seniore Dišnika najatraktivniji i najneizvjesniji je bio susret Grada Garešnice i veterana Dišnika. Iako su ekipu Grada predvodili iskusni sportaši i dugogodišnji nogometaši gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija i državni tajnik u Ministarstvu regionalnog razvoja Velimir Žunac, njihova se ekipa morala dobro namučiti da pobijedi veterane Dišnika. Na kraju je rezultat bio 4:3 za sastav Grada Garešnice. Pogotke za veterane Dišnika postigli su Zlatko Turić, Saša Čajsa i Milan Rajšić, dok su strijelci za Grad Garešnicu bili Dejan Darvaš, Velimir Žunac, Željko Starčević i Vladimir Šrajber.

No, važniji od rezultata ovoga je puta bio cilj te humanitarne akcije, a to je pokazati zajedništvo i prikupiti pomoć za bolesnog branitelja. Naglasio je to u ime organizatora Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata Policije Garešnica predsjednik te udruge Edim Muratović koji nam je rekao da je u akciji prikupljeno gotovo pet tisuća kuna, koje će se zajedno s ostalim prikupljenim potrepštinama idućih dana uručiti tom garešničkom hrvatskom branitelju.

Izvor: Grad Garešnica

NA VRH