Grb ZajedniceZajednica udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Republike Hrvatske dragovoljna je, izvanstranačka, samostalna i sveobuhvatna udruga.

Hrvatski branitelji Domovinskog rata policije Republike Hrvatske aktivno djeluju s ciljem zaštite digniteta Domovinskog rata, uloge i doprinosa hrvatske policije u Domovinskom ratu, zaštite pravnog i materijalnog položaja hrvatskih branitelja domovinskog rata policije, ostvarivanja prava stečenih po osnovu učešća u domovinskom ratu, sudjelovanja u izradi svih propisa i akata koji se odnose na hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i daljnje sveopće afirmacije vrednota Domovinskog rata.

Zajednica udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Republike Hrvatske je oblik dragovoljnog udruživanja županijskih Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije s pravom ostvarivanja zajedničkih ciljeva u obrani prava i interesa hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije, osobito na očuvanju prava stečenih radom, poboljšanjem položaja branitelja policije Republike Hrvatske.

Putem ove web stranice ćemo nastojati informirati sve naše članove, prezentirajući rad svih Udruga članica Zajednice te objavljivati bitne i najznačajnije novosti u svezi s braniteljskom populacijom.

Svi Vaši prijedlozi, komentari i kritike su dobrodošli i nadamo se da ćemo uz Vašu pomoć ovu našu web stranicu učiniti što informativnijom i sadržajnijom, stoga nam šaljite svoje foografije i članke o događanjima i aktivnostima koje provodite na terenu, kako bi ih pravovremeno objavili i prezentirali cjelokupnoj javnosti.

Sva pitanja, prijedloge, komentare i kritike možete nam poslati putem mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UDRUGE ČLANICE ZAJEDNICE UDRUGA HRVATSKIH BRANITELJA DOMOVINSKOG RATA POLICIJE REPUBLIKE HRVATSKE:

  1. Udruga hrvatske policije, hrvatski branitelji grada Požege i Požeško-slavonske županije

  2. Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Sisačko-moslavačke županije

  3. Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Osječko-baranjske županije

  4. Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije

  5. Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije SMŽ - Podružnica Novska

  6. Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije SMŽ - Podružnica Kutina

  7. Udruga policije vukovarskih branitelja Domovinskog rata Vukovar

  8. Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Garešnica

  9. Udruga policijskih branitelja Domovinskog rata Imotski

10. Udruga hrvatske policije branitelja Pakraca i Lipika

11. Udruga hrvatske policije branitelja Daruvara '91.

12. Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik 91.

Povratak na naslovnicu