hostgator best coupon code

Održana Godišnja skupština Policijske udruge hrvatskih branitelja Grada Zagreba i Zagrebačke županije

Kreirano: 16. Prosinac 2017.

godisnja puhbzgz 27

Temeljem čl. 28. i čl. 30. Statuta Policijske udruge Grada Zagreba i Zagrebačke županije, dana 16. prosinca 2017. godine s početkom u 11:00 sati, u prostoru mjesnog odbora Novi Zagreb, Istok u Dugavama, ulica Sv. Mateja 93, održana je redovna Godišnja skupština Policijske udruge hrvatskih branitelja Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

U svojstvu gosta, Godišnjoj skupštini je nazočio Igor Bočkaj, predsjednik Odbora za veterane, socijalnu skrb i zdravstvo u Vijeću gradske četvrti Novi Zagreb, koji se prigodnim govorom obratio okupljenima. Isto tako, nazočne su pozdravili i Valentino Rajković, predsjednik HVIDR-a Novi Zagreb,kao i Fahrudin Jašarević, predsjednik Udruge Bošnjaka, koji su ujedno i članovi PUHBZGŽ.

U nazočnosti okupljenih članova, gostiju i podupiratelja Udruge, slijedom usvojenog Dnevnog reda predsjednik Udruge, Vlado Kos razložio je potrebu izmjene i dopune pojedinih članaka Statuta Udruge, kao i određenih kadrovskih promjene kako bi se stvorili bolji uvjeti za učinkovitije funkcioniranje i djelovanje s ciljem provođenja temeljnih odrednica PUHBZGŽ.

Sukladno navedenom, jednoglasno je usvojena odluka o proširenju mogućnosti učlanjenja u PUHBZGŽ koje od danas glasi: Aktivnim članom Udruge može postati bilo koja osoba koja dokaže da je bila pripadnik djelatnog ili pričuvnog sastava policije ili bilo koje ustrojstvene jedinice MUP-a RH iz vremena Domovinskog rata, te je kao takva imala ili sada ima prebivalište na području PU Zagrebačke, i koja prihvaća načela, program i Statut Udruge, izražava spremnost promicanja ciljeva i provedbe zadaća Udruge.

U sklopu kadrovskih promjena, usvojena je ostavka Romea Žunića na mjestu predsjednika Nadzornog odbora, a Marijan Vlašec razriješen je s dužnosti dopredsjednika Udruge te je imenovan predsjednikom Nadzornog odbora, dok je na dužnost dopredsjednika Udruge izabran Zdenko Ostović.

Umjesto dosadašnjih sedam (7) članova, Izvršni odbor činit će pet (5) članova, i to: predsjednik, dopredsjednik, tajnik i dva člana Udruge: Tomo Stojanac i Žarko Brezinščak. Umjesto dosadašnjih pet (5) članova, Nadzorni odbor činit će tri (3) člana, i to: Marijan Vlašec, predsjednik i dva člana: Željko Batur i Bernard Majdak.

Mladen Mihovljanec, tajnik Udruge podnio je opširno i precizno izvješće o financijskom planu Udruge za 2018. godinu, naglasivši činjenicu postojanja trenutno velikih nepoznanica glede očekivanog priliva materijalnih sredstava. Iznesen je plan nazočnosti predstavnika Udruge na 8 manifestacija diljem Republike Hrvatske, no njegova realizacija će ovisiti o financijskim mogućnostima.

Pod točkom "Razno", između ostalog, ukazano je na potrebu planiranja racionalnog trošenja raspoloživih financijskih sredstava Udruge, ažurnijeg izvršavanja obveze plaćanja članarine, te veće angažiranosti članstva u radu i provođenju planiranih aktivnosti Udruge. Isto tako, u znak zahvalnosti dodijeljene su i uručene prigodne zahvalnice podupirateljima Udruge: ROMANU RAJIĆU (FotoShop), ŽELJKU STUBIČANU (HUST), te Pekarnici SLOBOŠTINA.

Po svršetku rada Godišnje skupštine održan je prigodni Božićni domjenak uz druženje i bogatu gastronomsku ponudu koju su omogućili naši sponzori, kao i naši članovi DRAGO TRNJANAC i LUKA BRDARIĆ.

Predsjednik PUHBZGŽ
Vlado Kos

NA VRH