Učenica Sara Đeri nagrađena laptopom za najbolje napisani rad na temu Domovinskog rata

Vijesti
Kreirano: 08. Svi 2019.

Garesnica 02 5Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Garešnica posljednjih nekoliko godina održava susrete s učenicima viših razreda ovdašnjih osnovnih škola. Tome prethodi uključivanje učenika u projekat pisanjem radova na temu Domovinskog rata i sudjelovanje policije u njemu.

Prvo u nizu ovogodišnjih susreta, uz prikazivanje kratkog filma i predavanje, održano je u Hercegovcu, gdje je Hana Marija Sabo napisala najbolji rad, a nagrađeni su još Ivana Šlegl i Matea Ljevar.

Danas je pak susret održan u Velikoj Trnovitici, u kojoj je najboljim proglašen rad kojeg potpisuje Sara Đeri. Sari je nagradu - laptop, uručio, i sam član udruge, Ivan Marković, načelnik Općine Velika Trnovitica, koja je pomogla i osigurati nagrade veće vrijednosti.

Za drugo i treće mjesto mobitelima su nagrađeni Dario Vuk i Petra Kuliaš, a članovi udruge u goste trnovitičkim školarcima nisu stigli praznih ruku. Ujedno su izložili opremu i fotografije iz ratnog doba, a svaki je učenik dobio i čokoladu. Ovime je obuhvaćeno svih pet osnovnih škola na području Grada Garešnice i Općina Berek, Hercegovac i Velika Trnovitica.

Izvor: Krugoval Garešnica

Garesnica 02 2

Garesnica 02 3

Garesnica 02 4

Garesnica 02 5

Garesnica 02 6

Garesnica 02 7

Garesnica 02 8

Garesnica 02 1

Povratak na naslovnicu

NA VRH