hostgator best coupon code

Pokažimo svoje veliko humano srce i pomozimo svom suborcu Ramizu Hodžiću - Rami u sanaciji nastale štete uslijed katastrofalnog požara na obiteljskoj kući

Kreirano: 31. Svibanj 2021.

Požar 5Pokažimo svoje veliko humano srce i pomozimo svom suborcu Ramizu Hodžiću - Rami iz Popovače u sanaciji nastale štete uslijed katastrofalnog požara na obiteljskoj kući

U noći 14./15. svibnja 2021.g. iz još neutvrđenih razloga, došlo je do zapaljenja i požara na osobnom automobilu i objektu gdje je isti bio smješten, nakon čega se strahoviti požar proširio i na obiteljsku kuću, na kojoj je tom prilikom nastala ogromna materijalna šteta.

Ramiz Hodžić - Ramo dragovoljac je Domovinskog rata, pripadnik MUP-a RH, te je obnašao dužnost prvog ratnog zapovjednika Specijalne jedinice policije „RIS“ iz Kutine. Danas je umirovljenik i aktivan je član Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije SMŽ - Podružnica Kutina.

Ovim putem apeliramo na sve hrvatske branitelje i sve ljude dobre volje, te na udruge hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata da zajedničkim snagama pomognemo našem prijatelju u sanaciji ogromne štete nastale na njegovoj obiteljskoj kući. U ovakvim teškim trenucima, nije potrebno naglašavati kako je svaka kuna dobro došla!

Svoj dragovoljni prilog možete uplatiti na njegov osobni račun: HR8723400093204315966 kod Privredne banke Zagreb.

Pozar

Povratak na naslovnicu

 

NA VRH