U Kutini održan 14. Memorijalni malonogometni turnir "Dragutin Kovačević"

in Vijesti
Kreirano: 09 Listopad 2021

Kutina 2021 32U organizaciji Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Sisačko-moslavačke županije-Podružnica Kutinau subotu 9. listopada 2021. godine u Kutini je održan 14. Memorijalni malonogometni turnir „Dragutin Kovačević“

Ovaj turnir održava se već dugi niz godina u znak sjećanja na Dragutina Kovačevića, zapovjednika Policijske postaje Kutina koji je poginuo 1991.g. u borbi s neprijateljskom tzv. JNA prilikom oslobađanju vojarne u Doljanima pokraj Daruvara.

Na otvorenju turnira nazočili su Zlatko Babić, gradonačelnik Kutine i izaslanstvo Policijske postaje Kutina, koji su se pozdravnim riječima kratko obratili svim nazočnima. Prije početka odigravanja turnira položen je vijenac i zapaljenje su svijeće na spomeniku ispred Policijske postaje Kutina u spomen na zapovjednika Policijske postaje Kutina Dragutina Kovačevića, ali i na sve ostale poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje iz Domovinskog rata.

Na ovogodišnjem turniru sudjelovale su veteranske momčadi Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije iz Novske, Siska, Petrokemije, Slavonskog Broda, Daruvara i Kutine.

Nakon svih odigranih utakmica, 1. je mjesto zasluženo osvojila veteranska momčad hrvatskih branitelja "Petrokemija - Kutina", 2. je bila momčad Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Sisačko-moslavačke županije - Podružnica Kutina, dok je 3. mjesto osvojila momčad Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Sisačko-moslavačke županije - Podružnica Sisak.

Povratak na naslovnicu