V Trnovitica 01Dosadašnji predsjednik Marijan Smernić će i u narednom mandatnom razdoblju obnašati dužnost predsjednika Zajednice udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Republike Hrvatske

U Velikoj Trnovitici je u subotu 22. listopada 2022.g. održana Izborna skupština Zajednice udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Republike Hrvatske na kojoj je za novog-starog predsjednika izabran Marijan Smernić, dok će dužnost potpredsjednika i dalje obnašati Ivica Strnić (Imotski) i Edim Muratović (Garešnica).

U Nadzorni odbor su izabrani Zdravko Kamenjaš, Nikola Stojanović i Branko Nakladal, dok su u Časni sud izabrani Mato Dudić, Zdravko Nemčić i Damir Šimić. Dužnost tajnika će i u slijedećem mandatu obnašati Vlatko Krznarić, dok će Ivica Filetić nastaviti vršiti dužnost blagajnika.

Sjednica skupštine započela je intoniranjem državne himne "Lijepa naša", a potom su se minutom šutnje svi nazočni prisjetili poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja, nakon čega se pristupilo radnom dijelu sjednice, tijekom koje su izabrani svi dužnosnici i tijela Zajednice, koji će obnašati svoje dužnosti u narednom mandatnom razdoblju 2022.-2026. gpdine.

Po završetku radnog dijela sjednice, prije održanog zajedničkog ručka, upriličena je svečana podjela prigodnih plaketa, koje su uručene zaslužnim pojedincima: ministru hrvatskih branitelja Tomi Medvedu, gradonačelniku Grada Garešnice Josipu Bilandžiji, načelniku Općine Velika Trnovitica Ivanu Markoviću i tvrtki Arđent d.o.o. iz Novske.

V Trnovitica 02

V Trnovitica 03

V Trnovitica 04

V Trnovitica 10

V Trnovitica 07

V Trnovitica 06

V Trnovitica 05

V Trnovitica 08

Povratak na naslovnicu