Arzano 2023 01Članovi udruga članica Zajednice udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Republike Hrvatske predvođeni svojim predsjednikom Marijanom Smernićem sudjelovali su u Aržanu na 27. Memorijalnom malonogometnom turniru „Josip Jović“

Malonogometni turnir je uz pokroviteljstvo i potporu Ministarstva unutarnjih poslova i Ministarstva hrvatskih branitelja trajao dva dana, 11. i 12. kolvoza 2023.g., a na njemu je sudjelovao 13 malonogometnih ekipa i to po jedna ekipa iz 11 policijskih uprava, ekipa iz Ministarstva unutarnjih poslova u sjedištu i ekipa Antiterorističke jedinice policije Lučko, te veteranske momčadi policijskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata. Turnir je organizirala Policijska uprava splitsko-dalmatinska i Udruga policijskih branitelja Domovinskog rata Imotski u suradnji s IPA – Regionalni klub Splitsko-dalmatinska.

Ovogodišnjem Memorijalnom malonogometnom turniru „Josip Jović“ koji se održava tradicionalno u ljeto svake godine u čast prvom poginulom hrvatskom policajcu Josipu Joviću rođenom u Aržanu, sudjelovali su mnogobrojni hrvatski branitelji, te visoki uzvanici i gosti, među kojima su bili predsjednik ZUHBDRP RH Marijan Smernić., dopredsjednici Edim Muratović i Ivica Strinić (domaćin), tajnik Vlatko Krznarić i predsjednik Nadzornog odbora Zdravko Kamenjaš.

Svi zajedno su neposredno prije početka turnira položili cvijeće i upalili svijeće na mjesnom groblju na grobu Josipa Jovića, prvog poginulog hrvatskog policajca u Domovinskom ratu - "PRVE SUZE HRVATSKE".

Arzano 2023 02

Arzano 2023 03

Arzano 2023 04

Arzano 2023 05

Arzano 2023 01

Povratak na naslovnicu