hostgator best coupon code

U Virovitici održani 7. sportski susreti ZUHBDRP Republike Hrvatske

Kreirano: 19. Rujan 2017.

virovitica 2017 041U Virovitici su 16. rujna 2017. održani 7. po redu sportski susreti ZUHBDRP RH pod nazivom "Virovitica 2017.". Službeni protokol je započeo polaganjem vijenca na spomen obilježju poginulim policajcima ispred PU virovitičko-podravske.

Svečano postrojavanje svih natjecatelja i ceremonija otvorenja sportskih susreta u disciplinama šah, mali nogomet, streljaštvo, belot i kuglanje, održano je u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici.

Prilikom otvaranja susreta sve natjecatelje pozdravili su izaslanik Predsjednice RH, saborski zastupnik i predsjednik HVIDR-a RH Josip Đakić, izaslanik ministra hrvatskih branitelja, zamjenik ministra Nenad Križić, saborska zastupnica Vesna Bedeković, zamjenik župana VPŽ Darko Žužak, predsjednica Gradskog vijeća Grada Virovitice Lahorka Weiss, zamjenik načelnika PU virovitičko-podravske Zoran Jerbić, predsjednik Zajednice udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije RH Marijan Smernić i kao domaćin, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije VPŽ Stjepan Gojmerac.

Na natjecanju je sudjelovalo oko 300 natjecatelja s ukupno 15 ekipa iz 8 hrvatskih županija. Ekipno prvo mjesto i prijelazni pehar osvojila je UHBDRP Brodsko-posavske županije, dugo mjesto pripalo je UHBDRP Virovitičko-podravske županije, dok su ekipno treće i četvrto mjesto podijelile UHBDRP Vukovarsko-srijemska i Osječko-baranjska županija.

U disciplini streljaštvo, prvo mjesto pripalo je ekipi iz Vukovarsko-srijemske županije, drugo mjesto ekipi iz Brodsko-posavske županije, a treće mjesto Sisačko-moslavačkoj županiji - ekipi Podružnice Sisak. Pojedinačno najbolji strijelac bio je Vinko Kovač iz Vukovara sa 171 pogotkom, dok je drugi bio Tihomir Ilijević iz Siska sa istim brojm pogodaka ali manjim brojem desetki. Treće mjesto osvojio je Ivica Franjić iz Brodsko-posavske županije sa 151 pogotkom.

U disciplini kuglanje, prvo mjesto pripalo je ekipi iz Osijeka sa 1054 čunja, drugo mjesto ekipi Požega sa 991 a treće ekipi Virovitica sa 954 oborena čunja. Najbolji pojedinačni rezulatati su: prvi je Vlado Turkalj iz Požege sa 281 čunja, zatim Darko Mikolin iz Osijeka sa 268 i Dragan Higl iz Vukovara sa 268 oborena čunja.

U disciplini belot, prvo mjesto pripalo je ekipi iz Garešnice, drugo mjesto ekipi Virovitice, dok je treće mjesto pripalo ekipi iz Vukovara.

U disciplini mali nogomet, prvo mjesto pripalo je ekipi Brodsko-posavske županije, drugo mjesto ekipi Sisačko-moslavačke županije - Podružnica Petrinja, treće mjesto pripalo je ekipi Požege dok je četvrto mjesto osvojila ekipa Sisačko-moslavačke županje - Podružnica Sisak. Za najboljeg golmana proglašen je Mišel Paprić iz ekipe Požega, dok je najboljim strijelcem s najviše pogodata proglašen Domagoj Matošević iz UHBDRPBrodsko-posavske županije.

U disciplini šah, prvo mjesto pripalo je ekipi iz Virovitice sa 15 bodova, drugo mjesto ekipi Brodsko-posavske županije sa 13,5 bodova a treće mjesto ekipi Osječko-baranjske županije sa 13 bodova. Pojedinačno najbolji je bio Zdenko Vanđija iz ekipe Virovitičko-podravske županije sa 8 bodova, drugi Antun Mataić iz ekipe Brodsko-posavske županije sa 7,5 bodova, a treći Renato Vince iz ekipe Osječko baranjska županije sa osvojenih 7 bodova.

Po završetku natjecanja, proglašeni su rezultati, podjeljeni pehari i medalje, nakon čega je druženje nastavljeno uz zajednički ručak svih natjecatelja i ostalih uzvanika.

Izvještaj sačino: Stjepan Gojmerac, predskednik UHBDRP Virovitičko-podravske žuapanije i koordinator 7. sportskih susreta ZUHBDRP RH "Virovitica 2017."

Foto: Stjepan Zec

NA VRH