Likovna kolonija hrvatskih branitelja "Boje Hrvatske nikada ne blijede"

Kreirano: 03. Kolovoz 2019.

Davor 2019 1U organizaciji Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije, a u prigodi proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, u Davoru je 3. kolovoza 2019. održana Likovna kolonija hrvatskih branitelja u sklopu projekta pod nazivom "Boje Hrvatske nikada ne blijede".

U realizaciji ovog projekta kojeg Udruga provodi kroz nekoliko faza, a u potpunosti je financiran od strane Brodsko-posavska županije, uz tehničku i organizacijsku podršku mnogobrojnih članove Udruge, na likovnoj koloniji su sudjelovali slijedeći hrvatski branitelji - slikari: Drago Matošević, Ivan Vrljić-Kinez, Ivan Došlić, Ivica Odobašić, Jozo Pišković, Kazimir Buljan, Dario Pavić i Ivica Banovčić.

Cilj projekta "Boje Hrvatske nikada ne blijede" je veća uključenost hrvatskih branitelja - policajaca iz Domovinskog rata u civilno društvo, te povećanje utjecaja na stvaranje bolje percepcije o hrvatskim braniteljima kao pozitivnim sudionicima u društvenom životu zajednice. Nadalje, namjera je educiranje novih članova Udruge i građana o likovnom izražavanju kao jednom od oblika kojim se može popularizirati lokalni turizam kroz hrvatske motive i prezentacije hrvatskih vrijednosti i tradicije rukom slikara.

Davor 2019 2

Boje Letak 1 FLAT

Davor 2019 3

Boje Letak 2 FLAT

Davor 2019 4

Davor 2019 5

Davor 2019 6

Davor 2019 7

Davor 2019 8

Davor 2019 9

CIJELU FOTOGALERIJU MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Povratak na naslovnicu

NA VRH