hostgator best coupon code

27. Hodočašće Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Svetište Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici

Kreirano: 01. Listopad 2019.

Marija Bistrica 2019Ministarstvo hrvatskih branitelja u suradnji s Vojnim ordinarijatom u Republici Hrvatskoj organizira sudjelovanje hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji na 27. Hodočašću Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Svetište Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici.

Hodočašće će se održati 6. listopada (nedjelja) 2019.

Uz pripadnike Hrvatske vojske i policije, na hodočašću će sudjelovati oko 1100 hodočasnika hrvatskih branitelja i njihovih obitelji iz svih županija RH (uključujući i Grad Zagreb) za koje Ministarstvo organizira autobusni prijevoz iz županijskih središta (jedan autobus za svaku županiju, Grad Zagreb i Ministarstvo)

Nositelji aktivnosti organizacije hodočašća u županijama/Gradu Zagrebu su Područne jedinice Ministarstva hrvatskih branitelja koje u suradnji s udrugama iz Domovinskog rata organiziraju odlazak braniteljske i stradalničke populacije iz Domovinskog rata na hodočašće.

HODOGRAM HODOČAŠĆA:

Do 7:45 sati planiran je dolazak hodočasnika u Mariju Bistricu
10:15 sati - početak koncelebrirane sv. mise
12:30 sati - podjela toplog obroka hodočasnicima
15:00 sati - početak Križnog puta
17:00 sati - planiran je odlazak hodočasnika

Pozivamo zainteresirane udruge iz Domovinskog rata da se za sudjelovanje svojih članova na hodočašću obrate Područnim jedinicama Ministarstva u županijama/Gradu Zagrebu. Kontakt podaci za prijavu nalaze se na internetskim stranicama Ministarstva www.branitelji.gov.hr

Izvor: Ministarstvo hrvatskih branitelja

Povratak na naslovnicu

NA VRH