hostgator best coupon code

U Aržanu održan 24. Memorijalni malonogometni turnir "Josip Jović"

Kreirano: 03. Listopad 2020.

Arzano 2020 03U organizaciji članova Udruge policijskih branitelja Domovinskog rata Imotski, danas je u Aržanu odigran 24. Memorijalni malonogometni turnir "Josip Jović".

Na žalost, ovogodišnji turnir održan je u znantno skromnijem obliku i sa daleko manjim brojem natjecateljskih momčadi, isključivo radi trenutne epidemiološke situacije i zbog spriječavanja širenja zarazne bolesti Covid-19. Turnir je unatoč svemu ipak održan kako se ne bi prekinuo dugogodišnji kontinuitet i tradicija, ali je svakako održan uz pridržavanje svih epidemioliškij mjera i preporuka Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske u interesu zaštite zdravlja svih građana.

Kao i svake godine, prije samog početka natjecateljskog dijela turnira, na grobu Josipa Jovića položeno je cvijeće i upaljeni su lampioni, te je održana kratka molitva za njegovu dušu, ali i za duše svih poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata.

Na turniru su sudjelovale samo 4 momčadi iz Policijskih uprava: Šibensko-kninske, Dubrovačke, Splitsko-dalmatinske i Zadarske, dok su revijalnu utakmicu odigrale momčadi Udruge ratnih veterana 1. Gardijske brigade "Tigrovi" i Koordinacije braniteljskih udruga Imotske krajine.

Po završetku fer i korektnog sportskog nadmetanja, proglašeni su rezultati i pobjednici ovogodišnjeg turnira:

1. mjesto - PU Šibensko-kninska
2. mjesto - PU Dubrovačka
3. mjesto - PU Splitsko-dalmatinska

Članovi Udruge policijskih branitelja Domovinskog rata Imotski izražavaju svoje žaljenje što su ovogodišnji turnir bili prisiljeni organizirati u ovakvom skromnom obliku za razliku od prethodnih godina, no iskreno se nadaju kako ćemo svi zajedno uz Božju pomoć pobijediti ovu pandemiju kao i srbočetničkog agresora u Domovinskom ratu, te će se na godinu opet okupiti hrvatski branitelji iz svih krajeva Republike Hrvatske na 25. jubilarnom malonogometnom turniru "Josip Jović" u Aržanu.

Povratak na naslovnicu

NA VRH